wife aku dulu dia janda anak 2 aku bujang tang tang wife aku 30 aku 36 wife besarkan anak2 dia sendiri tanpa nafkah dari seorang suami.

Assalamu’alaikum admin.. Aku selalu dengar pasal janda,asal janda je nikah tak payah hantaran, mas kawin murah2 je,tak payah kenduri,tak payah keluar duit banyak.. Sebab dia janda orang dh pakai.. Barang second kut.. Kau beli kereta second pun kena bayar kan..ramai lelaki yg pandang rendah dengan janda why sbb gelaran tu.. Sebab tu bila kau kenal dengan janda,dan kau nak nikah tp kau xnak bg hantran,nak buat simple2 je.. Kau tak terasa bod0h ke?? tu kan bakal bini kau,yang akan jaga makan pakai minum kau kat rumah..

Jd ibu pada anak2 kau nanti, kenapa kau perlu pertikaikan semua tu terutama hantran.. Aku kdg2 xleh brain dengan lelaki yg jenis mcm tu…apa salahnya kau tanya hantaran dia berapa, kalau kau iklas menerima dia sebagai janda kau xkan pertikai kan hantran tu,janda pun harga nilai diri..

Sebab aku wife aku dulu dia janda anak 2 aku bujang tang tang wife aku 30 aku 36 wife besarkan anak2 dia sendiri tanpa nafkah dari seorang suami..

Aku terima dengan dia dgn anak2 dia..seblum nikah Aku ada tanya dia,brpa hantran awak, wife aku ckp tpulang awak,maksd dia ikut lah janji ada, so 5 bulan gaji aku simpan,aku bg dia hantran 6k mas kawin 4k, ikut kemampuan aku masa tu, walapun ada je kawan2 aku ckp xpayah bg htran janda kan,walapun dia janda dia ada harga diri bro..

Bila dah nikah 2 3 4 bulan aku tanya wife aku, duit hantran awak buat apa, wife aku jawap, masa buat doa ksyuran nikah kita hari tu kat rumah sy, sy pakai duit tu lah, pelamin mini, mekap baju nikah gambr, kalau xda hantran tu mana sy nk byar semua tu, kalau tak misti kita akad nikah je, aku pun peluk wife aku..

Bro kau iklas kau xkan berkira tu bakal bini kau bro.. Bg aku sama je dara ke janda.. Harga diri tetap harga diri.. Kalau tak mampu jga nikah lah senang.. Now wife aku tgh mgandung baby twin.. Anak tiri aku alhamdulillah happy dn boleh trima aku jd abi diorg.. Walapun aku rasa janggal pada awalnya, skrg alhamdulillah anak2 aku boleh terima aku khidupan aku lebih baik.. Buy one free two coming two.. Express kan.. Tq mywife haura natasha and mybaby arya nabila dan aryan nasir kaulah penyeri hidup abi.. Kau semgat abi..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *