Penawar Yang Sangat Mujarab Bayi Menangis Tengah Malam, Kembung Perut Dan Susah Tidur. Ibu Hamil Pun Elok AmalkanAda cara yang boleh dilakukan sendiri di rumah seperti dikongsikan oleh Ustaz Mujahidin Al Banjari dari Pusat Perubatan Islam Al Mujahidin

Ramai bertanya saya balik macam mana cara mudah ayat untuk penawar bayi nangis malam. Bayi kembung perut, susah tidur malam, kerap mimpi tidak elok, kerap gelisah tanpa sebab, kerap saakit kepala…Boleh amalkan cara di bawah.

Cara ini jika di amalkan juga dapat mengelakkan gangguan makhluk halus.Ambil air suam segelas kemudian ambil secubit garam letakkan di dalam air suam tersebut

Baca Al Fatihah 1x.

Selawat Syifa 3xAl ikhlas 3x

Kemudian baca “Laa Haula Walaa Quwwata illa Billaah”Selesai baca di atas lalu minum air tersebut.

Baik amalkan minum air tersebut sebelum nak tidur…Jika bayi demam berbalik-balik dan nangis malam, selesai baca di atas sapukan air suam tersebut di seluruh badan, terutama sapu di muka bayi dan belakang bayi, izin Allah inshaaAllah bayi anda akan berhenti tangisannya, jika demam izin Allah akan kebah demamnya.

Manakala jika kita ada gangguan dalam badan, jika selesai minum air tersebut, jika gangguan ada dalam badan, kita akan sendawa selepas minum, kita akan rasa loya nak muntah, perut kembung tak selesa, tengkuk belakang belikat rasa lenguh dan berat.

Jika di amalkan berterusan setiap hari buat dengan yakin, inshaaAllah izin Allah gangguan di dalam badan kita akan sembuh. Jika tak sembuh cari la perawat Islam berhampiran anda inshaaAllah mereka akan membantu anda.

Ibu yang sedang hamil elok amalkan juga minum setiap kali sebelum tidur.

Moga cara mudah ini bermanfaat untuk kalian semua ishaaAllah Aamiin…

Sumber: Pusat Perubatan Islam Al-Mujahidin

0 comments:

Post a Comment